Knauf Ceiling Solutions

Armstrong Perla OP 19mm

Knauf Ceiling Solutions

Overzicht van ons assortiment Knauf Ceiling Solutions

Knauf Ceiling Solutions. produceert en verkoopt akoestische systeemplafonds voor de zakelijke markt onder de namen Armstrong en AMF. De plafondpanelen worden vervaardigd uit diverse basismaterialen: hard mineraal, zacht mineraal, hout en metaal. De knauf Ceiling Solutions productenworden onder andere toegepast in de gezondheidszorg, het onderwijs, winkels, kantoren, productiehallen en in ruimtes voor recreatie en sport.

Een ontwikkeling van de laatste jaren is de OP (Open Plan)-technologie, een nieuwe technologie die resulteert in sterke tegels met een hoge densiteit die goed geluid isoleren en absorberen. De OP-producten combineren daarmee de beste eigenschappen van hard- en zachtminerale plafondtegels. De OP-systemen bieden een geluidabsorptie tot αw = 1 en zijn geschikt voor toepassing in ruimtes als call-centers. De OP-panelen hebben een hoge densiteit, waarmee voorkomen wordt dat stof vanuit het plenum komt. OP-plafondtegels zijn zoveel mogelijk vervaardigd van gerecycled materiaal.

Knauf Ceiling Solutions producten worden geproduceerd in diverse Europese landen, het hoofdkantoor staat in Grafenau (D).

KCS heeft een krachtige Europese productiestructuur die waarborgt dat KCS volledige controle heeft over de fabricage van haar producten. De producten zijn getest en voorzienvan een groot aantal Europese kwaliteitscertificaten.
KCS Armstrong was de eerste in de branche met een compleet portfolio aan Cradle to Cradle plafonds. Cradle to Cradle® is een innovatieplatform voor duurzaam ontwerpen. Deze ontwerpen zijn veilig, gezond en winstgevend én hebben een economische, ecologische en maatschappelijke functie voor producten, processen en systemen.

Producten in ons assortiment Knauf Ceiling Solutions