Knauf Insulation

Acoustifit glaswolplaten

Knauf Insulation

Overzicht van ons assortiment Knauf Insulation

Knauf Insulation te Oosterhout behoort tot de Knauf Insulation group, de isolatie divisie binnen het wereldwijd opererende Knauf-concern. Knauf is met meer dan 100 vestigingen en ruim 18.000 medewerkers actief in meer dan 30 landen over de gehele wereld.

Houtwolcement
Knauf is de grootste producent ter wereld als het gaat om houtwolcementplaten. Dit product voldoet probleemloos aan de hoge verwachtingen van de hedendaagse bouwpraktijk. Knauf houtwolcementplaten zijn dan ook niet weg te denken als bouwmateriaal. Onderscheidende eigenschappen als het gaat om geluidabsorptie, thermische isolatie, brandveiligheid en levensduur maken een veelheid aan toepassingen mogelijk. Knauf houtwolcementplaten zijn onderhoudsvrij, zien er fraai uit en zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. De plaat wordt dan ook succesvol toegepast in o.a. theaters, studio's, parkeergarages, carports, zwembaden en scholen.

Thermolan Glaswol
Knauf behoort tot de grootste glaswolproducenten in Europa en de Verenigde Staten. Knauf Thermolan glaswol wordt o.a. vlak onder Maastricht in het Belgische Visé geproduceerd. Knauf Thermolan is in talrijke types verkrijgbaar. Het is zowel toepasbaar bij nieuwbouw als renovatie en garandeert tijdens ieder jaargetijde een plezierig woon- en werkcomfort. Knauf Thermolan voldoet in elk opzicht aan alle kwaliteitseisen. Met Knauf Thermolan is dus vrijwel ieder isolatievraagstuk in een handomdraai opgelost.

Scheidingswandplaat RS-35 (steenwol)
Wandplaat voor uitstekende akoestische isolatie in binnenwanden. Stevige onbeklede steenwolplaat voor brandveilige, akoestische en thermische isolatie van scheidings- en voorzetwanden in woning- en utiliteitsbouw. Voordelen: goede brandwerendheid voor in bouwconstructies, zoals lichte scheidingswanden, uitstekende akoestische en goede thermische prestaties en gemakkelijk te fixeren rondom technische installaties in de wanden.

Scheidingswandplaat+ RS-45 (steenwol)
Wandplaat voor uitstekende akoestische, brandveilige isolatie in binnenwanden. Stevige onbeklede steenwolplaat voor brandveilige, akoestische en thermische isolatie van scheidings- en voorzetwanden in woning- en utiliteitsgebouwen. Voordelen: optimale brandwerendheid voor in bouwconstructies, zoals lichte scheidingswanden, uitstekende akoestische, brandwerende en thermische prestaties en vormvaste, stevige steenwolplaat voor een eenvoudige verwerking.

De houtwolcementplaten worden geproduceerd in Oosterhout (NL) de isolatiematerialen in Wezet/Visé (BE).
Knauf Insulation Visé
Productieeenheid in Wezet

Producten in ons assortiment Knauf Insulation