Alpha Fotopanelen

Alpha Fotopanelen


Alpha fotopanelen worden toegepast om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Vaak worden veel harde materialen toegepast die weinig tot geen geluid absorberen. Met het ophangen of neerzetten van een of meerdere Alpha fotopanelen wordt een deel van het geluid geabsorbeerd en is het aangenamer om in de ruimte te verblijven.

De fotopanelen worden samengesteld uit een aluminium frame met daarin akoestisch absorptiemateriaal waarna een doek met afbeelding in het frame wordt gespannen. Frames zijn verkrijgbaar in rechthoekige en vierkante vormen in de kleuren aluminium, mat wit en mat zwart. De panelen met aan de zichtzijde een afbeelding kunnen worden opgehangen aan de wand, de fotopanelen met aan twee zijden een afbeelding kunnen worden geplaatst op voetjes met of zonder zwenkwielen of worden opgehangen met de bijbehorende verstelbare kabelset.

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor het frame en de richting waarin u deze wilt monteren (staand of liggend) maakt een keuze uit de verschillende doeken.

De pakketten worden zo efficiƫnt mogelijk verpakt en na ontvangst van dit pakket kunt u het paneel assembleren. In de verpakking treft u ook de handleiding hoe u dit het beste kunt doen.

Astrimex voert het volgende assortiment wandpanelen van Alpha Fotopanelen:

Ons assortiment Alpha Fotopanelen omvat:

De handleiding hoe u het Alpha fotopaneel assembleert staat in onderstaande handleiding.
Handleiding Alpha fotopanelen.pdfHandleiding Alpha fotopanelen.pdf