Astrimex 75 Jubileum actie Juli & Augustus 2021

Astrimex 75 Jubileum actie Juli & Augustus 2021


Astrimex Foto-zomeractie Juli & Augustus 2021

De zomer staat weer voor de deur. Tijd om lekker een paar dagen te kunnen relaxen en genieten van het mooie weer met familie en vrienden. Of u nu thuis blijft of weg gaat naar een vakantiebestemming in binnen- of buitenland, Astrimex wenst u alvast een fijne vakantie!
En de achterblijvers kunnen natuurlijk net als voorgaande jaren, ook deze zomer weer gewoon op ons rekenen! Gedurende de hele zomerperiode kunnen wij natuurlijk wel gewoon uw orders aannemen en uitleveren.

Foto-zomeractie
Pak uw camera er maar bij, want het is tijd om deel te nemen aan de Astrimex Zomeractie! Stel uw lens vast scherp want maakt ú de leukste, gekste, stoerste,meest relaxte, sportiefste, zonnigste of regenachtigste vakantie­foto, dan maakt u kans op extra spaar­punten!Hoe werkt het?
Stuur uw foto voor 1 september 2021 naar marketing@astrimex.nl of deel hem op facebook, vermeld @Astrimex en maak kans op één van onderstaande prijzen:

1e prijs: 50 spaarpunten
2e prijs: 25 spaarpunten
3e prijs: 15 spaarpunten
Alle inzenders ontvangen 5 spaarpunten!

De winnaars worden 6 september 2021 bekend gemaakt op onze website en social media kanalen.

Let op!
Bij het inzenden van uw foto geeft u ook namens de eventuele andere personen op de foto akkoord voor gebruik in onze nieuwsbrief en op de website en socials van Astrimex. De afdeling Marketing maakt de uitslag 6 september 2021 bekend op Astrimex.nl. Uw foto dient uiterlijk 31 augustus 2021 in het bezit te zijn van Astrimex. Minderjarigen hebben toestemming nodig van hun ouders om deel te nemen aan deze actie.