Astrimex 75 Jubileum actie September 2021

Astrimex 75 Jubileum actie September 2021


HET OOR, HET OOG EN DE GEEST: DE PIJLERS VAN ECOPHON GEBUNDELD SAMEN MET API QUICK-LOCK EN EUROCOUSTIC

De samenwerking van de 3 merken Ecophon, API Quick-Lock en Eurocoustic heeft zich na een paar maanden wel degelijk bewezen als een gevestigde waarde in de markt. De krachten zijn gebundeld en gestroomlijnd en dat biedt alleen maar voordelen voor iedereen die werkt met onze producten.

Het is de mix van de akoestische kennis vanuit Ecophon, het installatiegemak en flexibiliteit van API-Quick-Lock en de handige volume oplossingen van Eurocoustic die zorgen voor een totaalpakket voor de markt waardoor op een snelle manier geschakeld kan worden tussen de merken. Zeker in deze tijd van grondstoffentekort waar we allemaal in meer of minder mate de gevolgen van dragen, biedt dit vaak een resultaatgerichte oplossing.

We laten u graag kennismaken met een aantal producten uit de groep die ervoor zorgen dat u niet alleen beschikt over een geweldige akoestische oplossing maar die ook nog eens leuk is om naar te kijken en waar creativiteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Bovendien spaart u ook nog dubbele punten als u deze producten afneemt.

De Ecophon Advantage™ E heeft een verdiepte kantafwerking waardoor het zichtbare ophangsysteem verzonken lijkt. Door het schaduweffect wordt ieder paneel geaccentueerd terwijl het ophangsysteem optisch gedeeltelijk verdekt is. Voor toepassingen waarbij een eenvoudig te installeren verlaagd plafond vereist is om aan de essentiële functionele eisen te voldoen.

- Absorptieklasse A
- Geverfde kanten
- Eenvoudig te installeren en demonteren

Voor de montage van de panelen adviseren we de nieuwe standaard op systeemgebied vanuit API, het zeer volledige Quick-Lock RE-systeem. Zoekt u vlakke en strak aansluitende verbindingen en een snelle en eenvoudige montage, dan is dit de oplossing. Het RE-systeem is standaard leverbaar in de kleuren Sneeuwwit, Ultra mat zwart en Ultra mat sneeuwwit. Op aanvraag kan dit systeem ook geleverd worden in elke kleur uit de kleuren­waaier van zowel Ecophon als Eurocoustic. Over flexibiliteit gesproken.

De Eurocoustic Tonga A is ideaal als product waar goede akoestiek voor een aantrekkelijke prijs gevraagd wordt. Daarnaast heeft Eurocoustic zijn kleurenpalet uitgebreid met een reeks kleuren geïnspireerd op de aarde waarbij de service “kleur op aanvraag” voor onbegrensde mogelijkheden zorgt. Wilt u meer allure geven aan het plafond gebruik dan de panelen uit de Eurodesign lijn. Subtiele patronen geven een verrassend effect aan het eindresultaat.

Als groep zitten we niet stil en blijven we werken aan onze missie om het welzijn van de eindgebruiker te verbeteren met producten die oor, oog en geest bevorderen.

DUBBELE PUNTEN ACTIE SAINT-GOBAIN

Bestel de kwaliteitsproducten van Saint Gobain en ontvang dubbele spaarpunten op:

  • Ecophon Advantage E
  • Eurocoustic Tonga A
  • API Quick-Lock RE-systeem

Bestelt u vóór 30 September 2021 één van de Saint-Gobain actieproducten dan ontvangt u per € 500,- maar liefst 10 spaarpunten*.

* De orders dienen voor 31 oktober 2021 te zijn afgenomen.