Ecophon logo

Ecophon plafonds


Ecophon plafonds leveren een belangrijke bijdrage aan de juiste akoestiek in elke ruimte, wat een gezond binnenmilieu ten goede komt. De systemen kunnen in vele segmenten toegepast worden, kantoorgebouwen, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg en ook in productieomgevingen.

Akoestisch én esthetisch
De Ecophon plafond- en wandpanelen worden vervaardigd door glaswol met een hoge densiteit te voorzien van Akutex oppervlaktecoating of een gespoten glasvlies. Hierdoor hebben de panelen hoge tot zeer hoge akoestische absorptiewaarden. De verschillende Akutex oppervlaktecoatings bieden zowel functionaliteit als een aantrekkelijke uitstraling. Door het gebruik van glaswol is het gewicht van de panelen relatief laag.

Assortiment
Het Ecophon assortiment is opgebouwd uit verschillende productgroepen, die zich van elkaar onderscheiden door verschillen in technische prestaties, kantafwerkingen, moduulmaten en oppervlaktebehandelingen. Elke productgroep is in principe ontwikkeld voor een specifieke omgeving, maar kan ook in andere situaties gebruikt worden.

Ons assortiment Ecophon plafonds omvat:

Naast plafondpanelen produceert Ecophon ook wandpanelen, verlichting, vrijhangende plafonds en het Connect ophangsysteem.
Wilt u een monster aanvragen? Klik hier!