Rockfon Wandoplossingen

Rockfon logo

Rockfon Wandoplossingen


Rockfon heeft diverse akoestische wandpanelen en ruimte-dividers oplossingen in het assortiment.

Rockfon Lamella is een systeem van houtfineerlatten van verschillende dessins gemonteerd voor 40 mm dikke steenwol panelen in de kleur Charcoal zwart. Dit systeem biedt een hoge geluidsabsorptie waardoor de nagalm in de ruimte aanzienlijk verminderd wordt. Vermindering van nagalm verbetert concentratie en prestatie en verlaagt stressniveaus. Rockfon Lamella is beschikbaar in drie houtfineer afwerkingen, Light Oak, Oak en Smoked Oak.:

Rockfon Canva Wandpanelen worden samengesteld uit 40 mm steenwol panelen voorzien van een canvas doek en geplaatst in een 61mm gepoedercoat aluminium frame. Het canvas doek is verkrijgbaar in de 34 inspirerende Colours of Wellbeing of in een eigen grafische lay-out voor een persoonlijke touch. De panelen worden volledig gemonteerd geleverd waardoor montage tegen de wand snel en eenvoudig gedaan kan worden.
De canvas doeken zijn uitneembaar, wasbaar en verwisselbaar.

Rockfon Senses Wandpanelen zijn gemaakt van organische materialen zoals geurige bloemen van alpenweiden, grassen en bladeren en combineren de tastbare schoonheid van de natuur met het absorberen van ongewenste geluiden.

Rockfon Canva Floor screens bieden een flexibele manier om de akoestiek te verbeteren in ruimten die in zones verdeeld worden. Er zijn drie soorten onderstellen verkrijgbaar vlak, verhoogd en op wieltjes in de kleuren wit en zwart. Wat betreft kleuren en dessins heeft de Floor screen serie dezelfde mogelijkheden als de Canva Wandpanelen

Rockfon Canva Hanging Divider is een vrijhangend akoestisch paneel dat met metalen kabels aan het plafond wordt gehangen en aan de vloer wordt bevestigd en veelal wordt toegepast in ruimtes waar geen systeemplafond is toegepast. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en prints.

VertiQ is een systeem van akoestische wandpanelen en -profielen. De wandpanelen zijn stootbestendig en zijn verkrijgbaar in drie kleuren: wit, lichtgrijs en donkergrijs. De panelen kunnen worden toegepast met 2 verschillende bevestigingssystemen. De VertiQ panelen zijn geproduceerd uit steenwol en zijn 40 mm dik. De panelen presteren uitstekend op gebied van brandreactie en vochtbestendigheid.

Ons assortiment Rockfon Wandoplossingen omvat:

Wilt u een monster aanvragen? Klik hier!